cultura

El Corremusic's anuncia les festes de Montblanc

El Corremusic's Street Festival d'aquest diumenge, amb la presència dels principals grups de música al carrer de Catalunya, anuncia l'arribada de la festa major de Montblanc (Conca de Barberà). L'Always Drinking Marching Band, BatoKatú Oliana i la Bandarra Street Orkestra seran els protagonistes d'aquesta proposta que omplirà carrers i places de la vila a partir de les cinc de la tarda. És una de les iniciatives que ha volgut destacar l'Ajuntament entre els actes previs de la festa major, que se celebra del 7 a l'11 de setembre.

El sopar per recaptar fons per a la rehabilitació del monestir de la Mare de Déu de la Serra, amb l'actuació de l'orquestra de cambra Bachrock, integrada per joves músics montblanquins, és un altre dels esdeveniments que escalfaran els motors festius a la capital de la Conca. I també, abans de l'inici dels actes oficials, el centre parroquial acollirà el 5 de setembre la posada en escena de l'obra Un Cel de Plom, basada en la novel·la de Carme Martí sobre les memòries de Neus Català i interpretada per Mercè Arànega.

El pregó de la Festa anirà a càrrec de mossèn Albert Palacín, que enguany posa el punt final a la seva tasca de plebà de Montblanc. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha destacat que el seu pregó “es concep com un homenatge de la vila cap a la seva tasca feta aquests anys”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia