cultura

Girona Jazz Project presenta ‘Puntí'

La formació ha editat un CD amb vuit versions jazzístiques de temes d'Adrià Puntí i avui actua a la Casa de Cultura

Girona Jazz Project (GJP) presentarà avui el disc Puntí en un concert al pati de la Casa de Cultura de Girona (22 h, 10 euros). Gravat els dies 29 i 30 de juny als estudis Ground, el disc inclou vuit relectures en clau jazzística de cançons d'Adrià Puntí, que també acompanya en dos dels temes –Senyor doctor i Coral·lí– la cantant Clara Luna, solista principal que en aquest cas reforça el GJP en format de nonet: David Pastor (trompeta), Adrià Bauzó (saxos i flauta), Xavi Molina (saxos i clarinet), Jordi Cases (saxos), Eduard Prats (trombó i fiscorn), Francesc Ubanell (guitarra), Àlex Carbonell (piano), Joan Motera (contrabaix) i Ramon Prats (bateria). GJP va estrenar en el Festival de Jazz de Girona del 2014 aquest projecte, al qual vol donar continuïtat, amb més versions de Puntí. L'any vinent també té previst dedicar un altre monogràfic amb el mateix format a un altre artista “desvinculat del món del jazz, per crear ponts de diàleg”.

Puntí, que va rebre un ajut Kreas de l'Ajuntament de Girona, inclou també Ull per ull, Viatge d'un savi vilatrista cap enlloc, Mirall capgirat, Muriel, Maria i Setze jutges, amb nous arranjaments fets per diversos membres de GJP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia