cultura

Mercè Arànega obre la tardor cultural a Alcover

El Convent de les Arts d'Alcover (Alt Camp) estrena la nova programació cultural de tardor el 20 de setembre amb nou espectacles de diferents disciplines. Ho farà amb l'espectacle Armadura brillant, un recital de veu i piano en què s'interpreten les 15 cançons del cicle de J. Brahms Die schöne Magelonei i que té la presència del tenor Roger Padullés i l'actriu Mercè Arànega. La proposta de música clàssica es completa amb Un viatge pel classicisme a través del conjunt de corda Quartet Versus, el 15 de novembre.

Pel que fa al cartell teatral, aquest tindrà el muntatge Fer riure és un art, del comediant Joan Pera; l'espectacle Idiota, amb els actors Ramon Madaula i Anna Sahun, i també hi haurà el reusenc Carles Bigorra, que hi presentarà el monòleg Montserrat o la molt lamentable història del Pare Montiel.

Com a novetat, el Convent mostrarà la seva versatilitat amb el concert dels bascos Berri Txarrak, que hi presentaran el darrer treball, Denbora da Polígrafo Bakarra. També s'hi podrà veure l'espectacle familiar Where the leaves blow..., de la companyia gal·lesa Theater Arad Goch, que es presenta en col·laboració amb el Festival de Teatre de Titelles Guant de l'Alt Camp. Les propostes familiars inclouen el concert de Nadal, a càrrec del Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers, i el film Atrapa la bandera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.