cultura

Alcover ofereix l'estrena d'‘Armadura brillant'

El Convent de les Arts d'Alcover serà avui l'escenari de l'estrena, a l'Estat, de l'espectacle Armadura brillant. El projecte ofereix el concurs del tenor Roger Padullés, la soprano Maria Escobar, l'actriu Mercè Arànega i el pianista Iain Burnside. La direcció del muntatge va a càrrec d'Iban Beltran.

Després de la bona crítica en la seva presentació a Londres, l'espectacle trepitjarà l'escenari del Convent de les Arts d'Alcover, que ha estat l'espai de bona part dels últims preparatius. Després se n'anirà, durant el mes d'octubre, fins al Teatro Arriaga de Bilbao.

Armadura brillant és un recital de veu i piano en què s'interpreten les 15 cançons del cicle de J. Brahms Die schöne Magelone. Entre les peces, i amb el personatge de Clara Schumann interpretat per Mercè Arànega, es va desgranant la llarga història d'amistat i amor mai no explicada entre Brahms i la seva esposa. El text escrit per Iain Burnside dibuixa els alts i baixos d'una relació de més de 40 anys que s'aturà amb la mort, el 1896, de qui va ser una de les principals pianistes de l'època romàntica i compositora.

Recentment, el tenor vallenc Roger Padullés i Iain Burnside, pianista de gran prestigi europeu, han guanyat el premi Enderrock 2015 al millor disc de clàssica amb el seu enregistrament titulat Mompou songs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia