Altres

Tram's inicia la seva ruta musical amb el disc ‘Km 0'

El grup, format per músics de Vidreres, Maçanet de la Selva i Girona, barreja ‘ska', ‘reggae', rumba i rock

El disc es va finançar en part a través de Verkami

Els set components de Tram's són de Vidreres, Maçanet de la Selva i Girona, i assagen habitualment a Vilobí o Vidreres, així que estan acostumats a fer quilòmetres per poder treballar plegats. El nom del grup fa justament referència als trams de carretera que els separen i el títol del seu primer disc, Km 0 (Música Global) complementa aquesta idea, subratllant també que és l'inici d'una etapa per a aquest grup nascut el febrer del 2014 per estudiants de música que van coincidir a l'institut de Vidreres o al conservatori de Girona.

Xavier Batallé (bateria), Àlex Pérez (guitarra elèctrica i veu), Roger Sabater (piano i veu), Carles Callís (percussió), Arnau Sabater (saxo tenor), Marc Baltrons (saxo alt) i Marc Rodríguez (baix) formen Tram's, un grup que fa la seva pròpia recepta de mestissatge, barrejant ingredients com ara el reggae, l'ska, la rumba i el rock. El seu primer disc, finançat en part a través del web de micromecenatge Verkami, inclou 10 cançons enregistrades i mesclades per Lluís Costa a l'estudi Soundclub de Salt, a l'hivern, i masteritzades per Toni París als estudis 44.1. Són cançons amb títols com ara Rodamón, El corral, A la vora del foc, Viu somriu, Alçarem les mans i És l'hora. “Algunes són més reivindicatives i d'altres expliquen històries quotidianes”, diuen els membres de Tram's, que han tingut alguns col·laboradors durant la gravació, entre els quals hi ha músics de grups com ara Bonobos, Buhos i Son de la Chama, Pablo Martín (trombó), Gemma Esteve (violí), Glòria Expósito (violoncel), Miquel Rojo (trompeta) i Rachid Essafri, de l'associació Àkan, que ha fet un recitat en àrab a la cançó Llàgrimes de sang.

Durant l'últim any el grup ha fet més de trenta concerts, molts dels quals en el circuit de festes majors. El 2014, Tram's va quedar finalista del concurs Destaca't, va guanyar l'Estrena't de Caldes i també el Teen Star 3 , a la final celebrada a la sala Bikini de Barcelona, on van contactar amb Música Global i amb el productor Miguel Zamarripa, que els ha assessorat per preparar el seu directe. Tram's prepara un videoclip, probablement de Rodamón, que es difondrà a través d'Adolescents.cat, per promocionar la pròxima edició del concurs Teen Star.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia