cultura

mollerussa

Primera biblioteca amb WhatsApp

Els usuaris de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila podran fer consultes i rebre informació de les novetats, horaris i incidències del servei a través del WhatsApp. S'ha habilitat el telèfon 637 442 206 perquè tots els usuaris interessats s'hi puguin connectar. Segons la directora de la biblioteca, Diana Solé, l'eina permet “acostar la biblioteca a l'usuari de manera ràpida i fàcil per resoldre dubtes puntuals”. La de Mollerussa és la primera biblioteca de les Terres de Lleida que incorpora aquest servei. L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va indicar ahir que l'ús d'aquesta nova eina forma part del pla estratègic que ha de permetre a partir de l'any vinent que l'equipament arribi als 20 anys de vida “adaptant-se als nous temps i als nous comportaments dels usuaris”.

La biblioteca de Mollerussa és la primera de les Terres de Lleida que incorpora aquesta eina de comunicació amb l'usuari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia