Èxit de la Festa de la Verema de Verdú, amb tastos de vi i tapes
La Festa de la Verema i el Vi de Verdú (Urgell) ha reforçat aquest any l'oferta gastronòmica amb una mostra de vins de la denominació d'origen Costers del Segre, elaborats a la Vall del Corb, que es poden degustar acompanyats de tapes. La gran resposta dels visitants i la satisfacció dels nou cellers representats fa que l'organització es plantegi ampliar la iniciativa durant tot el cap de setmana i obrir-la a més firmes. Com a estrena, aquest any la mostra va començar dissabte a les cinc de la tarda i es va allargar fins tot ahir.
Tant la regidora de turisme de Verdú, Georgina Procter, com els cellers presents a la mostra han coincidit a mostrar la seva satisfacció per la resposta del públic. Procter ha explicat que fins ara es feien tastos guiats però per primera vegada s'ha organitzat formalment una mostra de vins que s'ha volgut acompanyar de tapes “seguint una tendència que està de moda”.
Enguany la presència de visitants a la festa s'ha disparat i fins i tot l'Ajuntament n'ha quedat sorprès, i en bona part ho atribueix al fet que durant la setmana el poble ha estat protagonista del programa Divendres de TV3.