cultura

Besalú recupera el seu festival de màgia aquest cap de setmana

El programa conté deu propostes, entre les quals destaca un espectacle del mag Lari i una gala amb sis artistes

Després d'un parèntesi de dos anys, torna el festival Besalú Màgica aquest cap de setmana. La quarta edició manté l'estructura dels festivals precedents i de l'organització se'n continua cuidant el besaluenc Raül Faig (el mag Raul Black), però s'han augmentat els espectacles de carrer, amb la intenció no només d'enriquir el programa, sinó també d'omplir les hores mortes que hi havia entre algunes actuacions. Les dues propostes estel·lars són, d'una banda, la Gala Internacional (dissabte, 22 h, pavelló), en què intervindran Xavier Tàpies, el Duo Kybalion, Raul Black, Charlie Mag, Norbert Ferrer i Joana Andreu, i La màgia del Mag Lari (diumenge, 18 h, pavelló).

El cartell es completa amb un sopar màgic a la Fonda Siqués (divendres, 21.30 h) amb Charlie Mag, Toni Cors, Josep Lluís Vilarasau i Raul Black; tres tallers gratuïts durant el dissabte; una gala infantil amb Toni Cors (dissabte, 17.30 h, cal Tronc), una conferència sobre esoterisme a càrrec de Josep Guijarro (dissabte, 18.30 h, Cúria Reial) i espectacles de carrer gratuïts al llarg del diumenge, interpretats pel Mag Pota i Brando i Silvana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia