Milers de torrentins participen en els actes d'inauguració de la restauració de la Torre

La Vila celebra d'aquesta manera la data del 9 d'Octubre d'una forma singular i diferent

Les obres de restauració del principal monument de la localitat més poblada de la comarca de l'Horta, han estat el centre de les celebracions del 9 d'Octubre programades per primera vegada per la municipalitat presidida per Mª Josep Català.

Milers de persones han acudit a la plaça Major de Torrent, per a presenciar un interessant i artístic ballet desenvolupat en vertical, que ha servit per a presentar la nova imatge d'aquest monument que ha estat restaurat amb fons exclusius dels ministeris de Cultura i Foment.

És per això que a l'acte de presentació oficial, ha acudit Ricardo Peralta, delegat del govern estatal en la Comunitat Valenciana, en nom i representació del ministre de Foment, al qual li ha estat impossible l'assistència per raó d'agenda.

Aquesta restauració va estar iniciada en el temps en que ocupava l'alcaldia Jesús Ros, que també ha estat present en l'acte, i promoguda per aleshores regidor de Cultura, Alfred Domínguez.

Les obres no han estat exemptes de polèmica en la qual també ha participar el Consell Valencià de Cultura, en situar-se contrari al soterrament del fossat que ara es presenta cobert per unes grans lloses de ciment amb problemes seriosos d'anivellament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.