cultura

Kartelo, una cartellera d'esdeveniments culturals, millor projecte d'Arts Lab

El projecte és una cartellera cultural digital que ajuda els joves a buscar què fer i amb qui

Salvador Sunyer va entregar el premi, valorat en 10.000 euros

La segona edició d'Arts Lab Temporada Alta, el Fòrum Internacional de la Indústria de les Arts Escèniques, va tenir lloc ahir al Teatre Municipal, on es va escollir Kartelo com a millor projecte empresarial. Sis finalistes, de les 19 start-ups que s'havien presentat al concurs, van exposar la seva proposta davant els membres del jurat, format per experts de la indústria del teatre, l'emprenedoria i el món financer.

Kartelo es una app per a mòbils per buscar esdeveniments culturals i trobar amb qui anar-hi. Albert Argilés i Sergi Bafaluy en són els fundadors i preveuen llançar-ne la primera versió d'aquí a un mes. El jurat que ha escollit la proposta com a guanyadora, ha estat format per Carla Marquès, directora de Màrqueting i Business Development del Filmmaster; Salvador Sunyer, director de Temporada Alta; Josep Antoni Frías i Molina, diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Girona; Jorge Martínez, CEO de Vibook i guanyador de Arts Lab Temporada Alta 2014, i Marcel Prunera, CEO de Guinot Prunera, soci de Crea Inversión, inversor i mentor.

Unes quaranta persones del món acadèmic, inversor, del sector de les arts escèniques i càrrecs públics van assistir a l'acte, que va incloure la ponència de Carla Marquès, que va explicar la seva experiència com a directora de màrqueting i business development del Cirque du Soleil i de la seva startup 45 Degrees. També hi van intervenir Jorge Martínez, guanyador de la primera edició amb Vibook, eina de selecció d'actors i artistes que es va endur el premi per la seva viabilitat, capacitat d'innovació i de transformació, i Ana Velázquez, directora del Centre de Prevenció en Arts Escèniques.

Salvador Sunyer, director de Temporada Alta, va fer entrega del premi, valorat en 10.000 euros, que inclou un xec de 2.500 euros entregat per la Diputació de Girona, 4 hores d'assessorament legal de la firma Roca Junyent, participar en una assignatura de l'Executive Master en Indústries Culturals i Creatives d'Esade, la realització d'un espot amb efectes especials a càrrec de l'ERAM i hosting professional a mida durant un any a càrrec d'okITup, empresa especialitzada en plataformes de hosting web personalitzades.

Kartelo ha destacat per la seva innovació i aplicabilitat i viabilitat en el món cultural entre els altres cinc projectes finalistes.

LA XIFRA

10.000
euros és el valor del premi d'Arts Lab Temporada Alta, que enguany s'ha atorgat al projecte d'app Kartelo.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

pensament

Mor el filòsof i polític Josep Maria Terricabras

Girona
Música

Joan Enric Barceló presenta a casa el seu debut literari

Vidreres
Cinema

El Truffaut convida a sushi per celebrar els 3 mesos de ‘Perfect days’

Girona
cultura

El Museu d’Història de Barcelona busca director amb un procés de selecció que aixeca recels

barcelona
guardó

Antonina Canyelles, premi Jaume Fuster

Barcelona
Cinema

Blanes estrena un festival de cine que reconeix la trajectòria de Mònica Randall

Blanes
Llibres

Òmnium impulsa una recollida de llibres per renovar el fons de les biblioteques

Barcelona
NOVETAT EDITORIAL

Faulkner, l’autor de les mil veus

Barcelona
MÚSICA

Guillamino: “A la música del país, li falta un sentiment una mica més de tribu”

BARCELONA