cultura

recomanacions breus / l.l

corda'l
Autor: Little Tiger Press Il·lustracions: Fhiona Galloway Editorial: Estrella Polar
Pàgines:10 Preu: 12,95 A partir de: 3 anys
Aquest llibre té un gran esperit pràctic. Mentre els nens interaccionen amb granotes, ànecs, porcs, gatets i ratolins, aprenen a obrir i tancar cremalleres, botons, cordons, botons de pressió... El tòpic que aprendran jugant i divertint-se, aquest cop és ben cert.
Les petites (i grans) emocions de la vida
Text i il·lustracions: Montse Gisbert Editorial: Animallibres
Pàgines: 78 Preu: 15,95 A partir de: 6 anys
Àlbum il·lustrat carregat de bons sentiments per aprendre a gestionar determinades emocions, no sempre agradables, com la gelosia. Has notat la màgia d'una abraçada? Has plorat de ràbia després d'una decepció?
La cançó de les balances
Text: Alba Salvador Llopis Il·lustracions: Ignasi Blanch Editorial: Takatuka
Pàgines: 36 Preu: 15 A partir de:10 anys
Conte infantil inspirat en La cançó de les balances escrita per Josep Maria Carandell i feta popular a través de la veu d'Ovidi Montllor. Hi havia un rei que cada matí comptava i recomptava totes les seves possessions des de la finestra del castell.
La mirada indiscreta
Text: Àngel Burgas Editorial: Bambú (Casals)
Pàgines: 216 Preu: 10,90 A partir de: 14 anys
Nova novel·la d'Àngel Burgas, amb una trama inquietant, ben construïda i amb pocs personatges però molt versemblants. El Ramon dedica moltes hores a observar des de la terrassa de casa, i descriure en una llibreta, els personatges que s'aturen davant seu, al banc de la vora del riu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.