Continua el degoteig de visites a la Torre de Torrent durant els caps de setmana

Durant el primer cap de setmana en què la Torre de la plaça Major de Torrent ha estat oberta, més de mig miler de ciutadans n'han visitat l'interior. Ha estat tal la demanda de visites, que l'Ajuntament ha decidit la pròrroga en l'obertura durant tots els caps de setmana de deu a una del migdia i de les cinc a les huit de la vesprada.

El monument, que en un futur albergarà un museu de la ciutat, inclourà pròximament una exposició sobre el passat de la localitat a base de fotografies cedides pels torrentins que recullen oficis, costums i estampes de la ciutat. D'aquesta manera, els visitants hi podran reconéixer alguns dels seus avantpassats, perquè la mostra va de la primeria del segle XX a la dècada dels seixanta.

Arran de les obres de restauració realitzades amb el suport econòmic dels ministeris de Foment i Cultura, es troben en procés d'anàlisi unes fustes originàries d'aquest monument a les quals s'aplicarà la prova del carboni 14 a fi de determinar l'edat exacta de la Torre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.