cultura

Adrià Puntí mostrarà les seves cares B a Strenes

Oferirà un concert únic i irrepetible el 9 d'abril al Municipal de Girona i les entrades surten avui a la venda

El músic saltenc Adrià Puntí , que acaba de veure reconegut La clau de girar el taller com al millor disc del 2015, segons la revista Enderrock, oferirà un concert únic i exclusiu el dissabte 9 d'abril al Teatre Municipal de Girona, en el marc del festival Strenes , que posarà avui a la venda les entrades per a aquesta actuació mitjançant el seu web. Les entrades costen 25, 22 i 15 euros.

Adrià Puntí no actuava al Teatre Municipal de Girona des de l'estrena de Pepalallarga i..., el 6 de febrer del 1998. Pel que fa a La clau de girar el taller, el seu primer disc d'estudi des del 2002, Puntí ja el va presentar en directe a l'Auditori de Girona l'octubre passat, per Temporada Alta, i ara ha decidit mostrar a Strenes una altra visió del seu últim projecte, que va incloure l'edició simultània del CD La clau... i del llibre disc Enclusa i un cop de mall. El concert de Strenes es titula Enclusa i un cop de mall: les cares B de la clau de girar el taller, i estarà basat en versions diferents dels temes de La clau... i altres temes inèdits i rareses que finalment no es van incloure en el disc. Puntí hi actuarà acompanyat de la seva banda habitual, en format acústic. El concert de Puntí s'afegeix a les primeres confirmacions de Strenes: Quimi Portet, Marina Rossell, Núria Graham i Sopa de Cabra, que el 22 d'abril omplirà l'Auditori, ja que només queden unes cent entrades a la venda.

Premis Enderrock

Adrià Puntí tornarà el dijous 3 de març al Teatre Municipal per recollir el premi de la crítica al millor disc de l'any, en el marc de la gala dels premis Enderrock. A la llista dels 50 millors discos de l'any que la revista publica en el número de gener hi ha també els últims discos de Sopa de Cabra (14è), Kitsch a la Cova (24è), Rusó Sala (31è) i Germà Negre (36è). Entre el 8 i el 24 de gener, Enderrock obrirà el període de votació popular perquè els lectors puguin també triar els millors del 2015.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia