cultura

Dansa clàssica d'altura a Terrassa

Aquesta tarda (19 h) arrenca la 33a Temporada BBVA de Dansa al Centre Cultural Terrassa, amb l'única sessió dedicada al públic familiar: El Centre de Dansa de Catalunya representa El trencanous. Les entrades es van exhaurir fa uns dies. El BBVA ha assumit el repte de mantenir una programació internacional ambiciosa amb gales de companyies prestigioses com ara el Royal Ballet (17 de desembre), la Compañía Nacional de Danza (12 de març) i el Ballet de Biarritz (20 de febrer). Completant el panorama més clàssic, Eva Yerbabuena presentarà Lluvia (22 d'octubre) i també es farà una acció de dansa vertical a la façana de l'edifici el 17 de setembre a càrrec de la Cia. Delrevés, que s'atreveix a interpretar la dansa clàssica penjada de les teulades. El Centre Cultural Terrassa manté la voluntat de combinar una programació única (és l'únic equipament privat que programa dansa a Catalunya) amb la divulgació. Per això, mantenen les classes magistrals per a alumnes de dansa clàssica, aprofitant la visita de coreògrafs i directors de renom. La temporada es completa amb l'actuació del Ballet Estatal de Geòrgia (16 d'abril), el de Buenos Aires (14 de maig)i el Ballet de l'Òpera Nacional de Lituània (19 de novembre).

També amb el teatre

Divendres vinent, el Centre Cultural Terrassa presentarà l'obra guanyadora del Concurs de Teatre BBVA 2015. La companyia Insectotròpics va guanyar amb el muntatge La caputxeta galàctica. L'obra es representarà també el Kursaal de Manresa (29 de gener), l'Atlàntida de Vic (1 d'abril) i l'Atrium de Viladecans (15 d'abril). Ja s'ha acabat el termini de presentació del concurs d'enguany, que té un premi valorat en 20.000 euros. El BBVA també dóna suport als premis Zirkòlika de circ.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia