cultura

Exposició a Sort sobre autors del Pirineu

‘La veu de la terra' explica la trajectòria de quinze escriptors

Amb la denominació genèrica La veu de la terra, es va posar en marxa, fa dos anys, una iniciativa que té per objectiu recordar els grans noms de les lletres del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l'Alta Ribagorça i, de passada, posar en relleu la importància i la projecció d'altres veus sovint encara no prou conegudes pel gran públic. L'exposició La veu de la terra, que es va inaugurar ahir a Sort, mostra la trajectòria de quinze autors. Els escriptors s'han seleccionat entre una llarga llista d'autors vinculats a les tres comarques de muntanya, tenint en compte la qualitat, la singularitat de la seva obra i el seu arrelament al territori. Entre la selecció, hi ha Maria Barbal, Pep Coll i Núria Garcia Quera.

Els autors que s'han escollit per a aquesta edició, i a qui es dedica un plafó individual, són: Maria Barbal, Pep Coll, Núria Garcia Quera, Xavier Macià, Sebastià Pons, mossèn Antoni Navarro, Helena Creus, Concepció G. Maluquer, Ramon Violant, Meritxell Nus, Joan Lluís, Llorenç Sánchez Vilanova, Maria Dolors Millat, Joan Subirana i Joaquim Barbal. L'exposició, que es podrà visitar fins al 31 de gener a l'oficina de turisme de Sort, és una producció conjunta dels serveis territorials del Departament de Cultura i l'Institut d'Estudis Ilerdencs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia