cultura

Vilablareix s'afegeix a La Xarxa Gironina de Cafè Teatre

La xarxa de l'AGT programa 23 funcions de 12 espectacles, també al Coro de Sarrià i al CAF de Platja d'Aro

El municipi de Vilablareix s'ha incorporat a la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, creada el 2014 per l'Associació Gironina de Teatre ( AGT ) per “oferir una programació eclèctica d'espectacles de petit format, professionals i per a adults a les comarques gironines”. El centre cultural Can Gruart de Vilablareix programarà espectacles de la xarxa les nits dels dijous alterns als que ho facin les ja consolidades Nits del Coro de Sarrià de Ter, on avui començarà la seva sisena temporada amb l'espectacle 90 semanas y media, una visió divertida de l'embaràs i la maternitat a càrrec de la clown argentina Cecilia Paganini (21.30 h, 3 euros). Demà es podrà veure el mateix espectacle a les Nits de Teatre del CAF de Platja d'Aro (21 h). En total, s'han programat 23 funcions de 12 espectacles durant el primer semestre del 2016. “Cal destacar la hibernació de les Nits Golfes de La Cate de Figueres, amb qui s'està treballant per oferir la programació els mesos d'estiu, quan s'hi podrien sumar altres municipis”, diuen els impulsors de la xarxa, que continuen treballant per ampliar-la amb nous espais.

Carlo-Mô & Mr. Di, Rubén Martínez Santana, Cosines de Tarzan (amb Cristina Cervià), el mag Fèlix Brunet, Planeta Chinchilla, Marta Sitjà, Centrifugant, Merche Ochoa, Pere Hosta, Vivir del Bolo, Clin Clon Clown i Las XL també formen part de la nova programació de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre. Altres objectius prioritaris de la xarxa són donar l'oportunitat a les companyies professionals gironines d'exhibir-se en públic, tant amb espectacles acabats com amb projectes en procés de creació i, a més a més, afavorir una reducció de despeses per a tots els espais participants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia