cultura

Temporada Alta programarà els BBVA

Els premis de Teatre BBVA 2016, convocat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes i el Grup BBVA, incorporen el Temporada Alta al seu calendari d'actuacions. Aquesta gira, valorada en més de 20.000 euros, garantirà les actuacions en teatres de Catalunya, a més d'incloure's, des de la seva propera edició, al Temporada Alta. El jurat ha seleccionat sis finalistes d'entre les 116 propostes rebudes (hi ha hagut el rècord d'obres presentades).

Els finalistes són Els mots i la cosa, de Jean-Claude Carrière, estrenat al Grec (1 d'abril, Teatre Principal de Valls ); el monòleg Psicosis de les 4.48, de Sarah Kane, estrenat a la Seca aquesta tardor (8 d'abril, Teatre de Salt); el petit musical de Dani Campos i David Pintó, que es va veure al març al Teatre Akadèmia, A la burgesa (15 d'abril, Teatre Ateneu de Tàrrega); Le Rois Fainéants, de Joan Cusó, que fa temporada a La Seca (abril, Auditori Teatre de Calldetenes); El llarg dinar de Nadal, de Thornton Wilder i amb la companyia La Ruta 40, l'èxit del Maldà del 2015, que enguany ha tornat per festes (17 d'abril, Espai Rusiñol de Manlleu); i, finalment, Himmelweg, de Juan Mayorga. La companyia Atrium l'ha reposada aquesta tardor a la seva sala (24 d'abril, al Teatre del Foment de Martorell).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia