cultura

videojocs

tomàs pardo

Descobreix el teu costat salvatge

AFar Cry 3 (2012) ens posàvem a la pell d'un innocent turista que es veia atrapat en el foc creuat de bandes rivals en una remota illa del Pacífic, suposadament paradisíaca. Dos anys després, a Far Cry 4, l'acció es traslladava a una apartada regió de l'Himàlaia i ens situava enmig d'una guerra civil.

Ara, la nissaga canvia radicalment d'enfocament. No només perd l'ordinal del lliurament, sinó que fa un salt temporal que ens porta a l'edat de pedra. Deixarem enrere les armes automàtiques, el tràfic de drogues i els vehicles motoritzats; però no abandonarem la violència que ha caracteritzat les últimes edicions de la sèrie.

A Far Cry Primal serem Takkar, un caçador que vol ser el líder de la seva tribu. Però com des que l'home és home sempre hem tingut algun tipus de conflicte amb els éssers que ens envolten, a Far Cry Primal tindrem serioses disputes amb els humans que voldran endur-se el poc que tenim i les bèsties salvatges que ens envolten i que ens veuen com un menjar apetitós.

Fa 12.000 anys, l'ésser humà i el seu entorn eren l'origen de tot tipus d'enfrontaments. La diferència d'aquella època amb l'actualitat, on també tenim enfrontaments oberts, és que l'entorn era molt més salvatge i l'esperança de vida era bastant més reduïda.

Encara no s'havien descobert els viatges de plaer, no estaven de moda els cursos de preparació de gintònics, ni Belén Esteban era la reina dels programes de televisió de tardes i nits. Així que passarem el temps fabricant armes i eines rudimentàries i caçant amb elles. Precisament els animals seran una part important de l'aventura. Sigui en el seu estat salvatge o com a aliats improvisats davant dels enemics als quals ens enfrontem. Perquè una activitat important, juntament amb l'aprofitament dels recursos naturals, serà la doma d'aquestes bèsties. Aconseguint-ho, podrem dominar més extensions de terreny i convertir-nos en els líders que la nostra tribu necessita.

Far Cry Primal reinventa la nissaga, oferint alguna cosa diferent que acontentarà de totes maneres els seus fans. Un títol que ens trasllada a una història completament diferent de l'habitual i amb una ambientació única.

FAR CRY PRIMAL
Distribuïdora: Ubisoft Gènere: Acció Plataformes: PlayStation 4, Xbox One, PC Edat: +18


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia