cultura

La pel·lícula ‘15 anys a Venus' es preestrena aquest vespre

La pel·lícula documental 15 anys a Venus, que aborda la problemàtica de l'habitatge al barri de la Mina i se centra en històries d'alguns veïns del bloc de pisos del carrer de Venus, es podrà veure avui per primer cop en la preestrena que es farà a dos quarts de vuit del vespre al centre cívic Besòs, a Sant Adrià de Besòs.

La cinta, rodada al llarg de l'any 2015, ha estat parcialment finançada mitjançant el micromecenatge. Més d'un centenar de mecenes han fet petites aportacions per mitjà de la plataforma Verkami, que han estat de gran importància per poder enllestir el documental realitzat pels fotògrafs Mariona Giner i Sergi Pujolar. La d'avui és una projecció pensada fonamentalment per als protagonistes del documental, els veïns del barri de la Mina, i també s'ha obert a alguns dels mecenes del treball. Després de la projecció, es farà un debat amb la participació dels responsables del llargmetratge. Està previst que el dimecres 24 de febrer hi hagi una segona preestrena de la cinta a la Filmoteca de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia