cultura

Un espectacle d'Albert Pla obre l'última edició del festival Strobe

L'espectacle A pleno pulmón del polifacètic artista Albert Pla obrirà demà, divendres, la desena i última edició del festival de vídeo i art digital Strobe a Lo Pati, Centre d'Art Terres de l'Ebre, a Amposta. Les entrades per veure Pla estan ja esgotades. L'artista apareixerà sol a l'escenari i explicarà, a través de les seues cançons, històries que poden ser tràgiques i delirants, quotidianes i sorprenents, delicades i brutals, crues i alhora surrealistes, on el botxí pot ser també víctima, la calma s'acaba convertint en tempesta o la comèdia en tragèdia. L'obra de Pla encaixa molt bé en la temàtica de Strobe, que enguany per tercer cop consecutiu aborda el tema de l'humor, però aquesta vegada ho fa des del punt de vista de l'humor negre i irreverent.

El festival Strobe s'estructura en aquesta edició en tres propostes artístiques, incloent l'actuació del cantautor Albert Pla. A més, hi haurà una exposició col·lectiva de sis artistes que estarà oberta de l'11 de març fins al 30 d'abril. Maria Llopis, de València; Jordi Castells, de Tortosa; Jaimie Warren, de Wisconsin; Alberto González, de Lugo; Felipe Gil, de Tenerife, i Venga Monjas, de Barcelona, oferiran vídeos de creació, instal·lacions i també fotografies, com la proposta Monstruos SL, de Felipe Gil, que exposarà diversos retrats de personatges públics molt coneguts, amb imatges juxtaposades, com la del papa Francesc i Fidel Castro.

També s'inclou un programa en línia, Matar el censor. Una arqueologia dels mitjans, a càrrec de Xavier Zambrano. “Es tanca una etapa després de portar a Amposta creacions molt potents i innovadores”, ha dit el director del festival, Blai Mesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia