cultura

videojocs

tomàs pardo

El costat més salvatge de Link

La història ja la coneixem. El jove Link haurà d'enfrontar-se al malvat Zant, el Tirà de les Ombres que sumirà les terres d'Hyrule en la foscor. Per sortir-ne victoriós, Link tindrà l'ajuda de la misteriosa Midna.

Ha passat una dècada des que The Legend of Zelda: Twilight Princess va debutar simultàniament en dues de les consoles de Nintendo. Es va llançar com l'últim títol de la infravalorada GameCube i, a la vegada, amb la debutant Wii. Twilight Princess va ser un èxit rotund a tot el món i es va convertir en un dels llançaments de la sèrie amb més difusió. És per això que quan se'n va anunciar la remasterització per a Wii U, les expectatives dipositades en el treball de la companyia nipona eren molt altes. De manera que aquesta necessària posada al dia ha servit tant per rescatar un gran títol per a les noves generacions, com perquè aquells que en el seu dia van poder gaudir de les aventures de Link puguin tornar a fer-ho amb gràfics en alta definició i gaudir dels detalls que la limitació de l'època no permetien descobrir en la seva totalitat

Ara, amb el GamePad de Wii U, els jugadors podran gestionar el seu inventari, accedir al mapa i transformar-se en Link Llop amb comoditat i sense aturar el joc. També ho podran fer servir per accedir a Miiverse i jugar sense la televisió. Les publicacions de Miiverse poden decorar-se amb desenes de nous segells inspirats en Twilight Princess que s'amaguen per tot Hyrule.

Actualment hi ha una certa febre per remasteritzar grans jocs d'altres èpoques. Ha passat amb èxit amb títols com ara Uncharted, Halo, The Last of Us i Gears of War; malgrat que és cert que no totes les remasteritzacions han tingut tanta fortuna. Amb tot, la veritat és que el resultat de la remasterització de Twilight Princess ha estat excepcional, situant-se entre les millors de l'actual generació de consoles. No només millora la qualitat dels gràfics, sinó que adapta la nova versió a les característiques pròpies de Wii U. Un gran aperitiu per al primer The Legend of Zelda original que sortirà aquest Nadal per a la consola de sobretaula de Nintendo.

The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
Distribuïdora: Nintendo Gènere: Aventures Plataformes: Exclusiu Wii U Edat: +12


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia