cultura

'Aportacions catalanes universals' a la Casa

El llibre per descobrir les principals aportacions catalanes al món serà presentat dijous a la Casa de la Generalitat de Perpinyà

La Casa de la Generalitat de Perpinyà anuncia la presentació del llibre Aportacions Catalanes Universals : Ja fa molts segles que catalans inverteixen temps, energia i talent en totes les activitats humanes, siguin científiques, artístiques o socials. Alguns noms –Pau Casals, Joan Miró, Ferran Adrià, etc.- són coneguts a tot el món. D'altres, tot i ser de primera importància, han quedat més discrets.

Per tal de donar una visió de conjunt de la contribució de Catalunya al progrés humà, incloent-hi evidentment aportacions de la Catalunya del Nord, la Fundació Occitano-Catalana ha concebut el llibre Aportacions Catalanes Universals. Amb més de set-centes pàgines i un miler d'il·lustracions, aquest llibre recull 223 articles sobre persones o conceptes nascuts a Catalunya. Existeix en quatre llengües: català, francès, anglès i espanyol.

Aportacions Catalanes Universals serà presentat a la Casa de la Generalitat pel president de la Fundació Occitano-Catalana, Joan Amorós, que també presideix Ferrmed, l'associació que treballa a defensar a prop de les institucions europees la construcció del Corredor Mediterrani.

Dijous 31 de març a les 18h30.

Més informacions: Casa de la Generalitat, 1 carrer de la Fusteria a Perpinyà,.

04 68 35 17 14, .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia