cultura

Torelló estrena un cine club al Casal Parroquial

Torelló disposarà des d'aquest mes d'abril d'una programació periòdica i estable de cine al municipi gràcies a AlTer Cinema, una associació que neix amb l'impuls de la Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló. L'estrena d'aquest nou cine club serà dijous que ve, a les 9 del vespre, a la sala del Casal Parroquial.

Precisament, l'existència d'aquest espai ha estat clau en la creació d'AlTer Cinema, ja que la sala té unes 200 localitats i s'ha pogut bastir amb un nou equip de projecció digital i un nou sistema de so que garantiran la bona qualitat en la projecció.

Una projecció mensual

La idea d'AlTer Cinema és fer una sessió mensual que es farà el primer dijous de cada mes a les 9 del vespre. Amb vista a l'estrena, la pel·lícula que es veurà és un clàssic com Cinema paradiso, però la intenció és projectar molta varietat de gènere, tant contemporani com més antic; això sí, aliè als circuits més comercials. De moment, hi ha definida la programació dels quatre mesos vinents, en què es podran visionar títols com El club, El cartero de las noches blancas i El nostre últim estiu a Escòcia.

Més enllà de la cartellera fixa, no es descarta fer sessions extraordinàries, coincidint amb esdeveniments importants a Torelló, com poden ser el carnaval o el Festival de Cinema de Muntanya, com també projectar pel·lícules infantils.

Una altra de les voluntats del nou cine club és aconseguir que el cinema sigui accessible a tothom, i per això s'ha fixat un preu de 5 euros per cada sessió. També es farà una campanya de captació de socis perquè qui ho vulgui pugui fer un pagament anual.

AlTer Cinema també promociona les seves activitats a través d'un bloc (cinematorello.wordpress.com) i fins dijous es pot participar en la campanya #Johiseré a través de les xarxes socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia