cultura

La Fira del Llibre Infantil s'ampliarà a una setmana

L'èxit de la primera edició, celebrada ahir, anima Les Voltes a proposar per al 2017 activitats a les escoles que culminaran els dos últims dies a la plaça del Vi

L'èxit de la I Fira del Llibre Infantil i Juvenil, organitzada ahir per la Fundació Llibreria Les Voltes a la plaça del Vi, afavorirà que l'any vinent es consolidi aquesta iniciativa amb tota una setmana d'activitats per fomentar la lectura, primer als centres educatius, amb la implicació dels mestres i els pares, i el divendres i el dissabte a la fira pròpiament dita. De fet, està previst que el divendres sigui el dia que els alumnes visitin les parades, després del treball previ fet a les escoles. Així ho va anunciar ahir el president de la fundació, Joan Matamala: “Aquesta és una fira no tan encarada a la venda com a la sensibilització per aconseguir que els infants agafin l'hàbit de la lectura, i per això insistim a les editorials que no només incideixin en les novetats, sinó també en les col·leccions que poden servir per fidelitzar els lectors.” Durant tot el dia, entre les parades instal·lades al voltant de la plaça per 27 editorials i autors independents, es van organitzar activitats com ara dues actuacions de Jordi Tonietti, que ahir en va fer quatre a la ciutat, inclosa una a la Rambla, amb La Taverna del Xatrac. Als estands es lliurava als pares un fullet amb recomanacions per llegir en família, i, als petits, se'ls va fer una enquesta per saber quants llibres llegeixen en un any i si es diverteixen llegint.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia