cultura

Mollerussa es tenyeix de misteri de cara al Saló del Llibre

La ciutat torna a organitzar la mostra de literatura infantil i juvenil i ho fa sota el lema “S'ha escrit un crim”

La frase “S'ha escrit un crim” va servir durant anys per identificar una popular sèrie de televisió, però serà també el lema del 32è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya. La referència al serial que protagonitzava Angela Lansbury és tota una declaració d'intencions, ja que serveix per deixar clar que una part dels llibres que es podran trobar en la mostra de literatura infantil i juvenil a Mollerussa tractaran de crims, detectius i misteris.

És el catorzè any consecutiu que el municipi ofereix aquesta mostra, que entre el 17 i el 30 d'abril exposarà més de 4.500 volums adreçats a infants i joves de 0 a 15 anys. La mostra inclourà les principals novetats editorials i també tindrà un apartat dedicat als il·lustradors. Autors com Salvador Comelles, Santi Baró i Arturo Padilla seran alguns dels encarregats d'explicar als prop de 3.500 escolars que visitaran el saló en què consisteix la seva feina.

El Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya s'instal·larà a les dependències del Teatre l'Amistat i, si l'any passat la temàtica del saló va ser el món de la màgia als contes, enguany s'han escollit les narracions on figuren històries de detectius i crims.

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va agrair ahir la confiança que fa el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil en la ciutat per fer-la seu de l'esdeveniment.

LA XIFRA

3.500
escolars visitaran el saló, on podran escoltar les explicacions de diversos autors de literatura juvenil.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia