cultura

videojocs

tomàs pardo

El temps, a les teves mans

Remedy Entertainment és una desenvolupadora de videojocs finlandesa molt valorada pels fans. Gràcies a llicències com la saga d'acció Max Payne i el thriller psicològic Alan Wake s'han guanyat el reconeixement del públic i la crítica de tot el món. El seu últim treball és Quantum Break i torna a fer diana.

Quantum Break presenta una innovadora aposta. A uns gràfics trencadors s'uneix la introducció de capítols en imatge real protagonitzats per actors coneguts. És el cas de Shawn Ashmore (l'Home de Gel a les pel·lícules d'X-Men), Aidan Gillen (Meñique a Juego de Tronos), Lance Reddick (The Wire, Fringe, Lost...), Courtney Hope (fa de Leal a la sèrie Divergente) i Dominic Monaghan (Charlie a Lost). Els mateixos actors, en la versió digital, són els protagonistes de les seqüències de joc.

El control del temps ja l'havíem vist en la saga Prince of Pèrsia, però mai d'aquesta manera. Sense voler revelar res important, la història comença quan ens conviden a presenciar un experiment amb una màquina del temps. Com no podia ser d'altra manera, tot acaba convertint-se en una catàstrofe, provocant una fractura en el temps que amenaça de destruir la quarta dimensió i, de passada, aniquilar la humanitat.

Quantum Break amaga multitud d'objectes col·leccionables que haurem de localitzar si volem treure tot el partit a aquesta gran història que té el control del temps com a eix principal. Una història que per a res és simple o superficial i que farà les delícies de tots aquells amants dels girs en l'argument. El millor de tot és que el joc ens convida a arribar fins al final gràcies a una història addictiva. I és que, si alguna cosa caracteritza els nois de l'equip de Remedy, és l'habilitat de relatar històries. Molt bones històries.

Gràficament, també és tot un espectacle. Sens dubte, és el joc per a Xbox One que més i millor esprem la seva capacitat. Sense oblidar com llueix en un PC que, com acostuma a ser habitual, presenta més qualitat d'imatge que en les consoles. I no és estrany, ja que, si tenim un ordinador a l'última, gaudirem dels 60fps i 4K de resolució. Això sí, només amb Windows 10.

Quantum Break
Distribuïdora: Microsoft Gènere: Acció Plataformes: Xbox One, PC Windows 10 Edat: +18


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CRÒNICA

The Tyets decreten l’inici d’estiu a Cap Roig

televisió

Desestimada la demanda per plagi contra ‘Eufòria’

Barcelona
CINEMA

La mostra FRONT programa una quinzena de films sobre memòria democràtica

ROQUETES
CINEMA

‘El aspirante’, de Juan Gautier, guanya l’Atlàntida Mallorca Film Fest

Palma de mallorca
LLETRES

La Fira del Llibre d’Ocasió recordarà en una mostra el Papasseit llibreter

BARCELONA

El Mediterranea Festival preveu uns 20.000 assistents a la vuitena edició de dissabte que ve

ROSES

Sílvia Pérez Cruz encetarà el F’Estiu de Calonge i Sant Antoni el dia 5

cALONGE I ST. ANTONI
CRÒNICA

Entre Suzanne i Toquinho amb Camilla

FOTOGRAFIA

Àlex Burgaz fotografia l’evolució de la societat amb més de 20.000 imatges durant 45 anys

BARCELONA