cultura

videojocs

tomàs pardo

Torna Nathan Drake

Ala llista de jocs exclusius per a PlayStation, la saga Uncharted ocupa un lloc molt especial en la història de la plataforma. Des dels seus inicis, ha servit com a mostra de les capacitats de les consoles de Sony, actuant com un fort reclam per atraure compradors indecisos per una consola o una altra. I és que el caràcter aventurer d'aquests jocs, plens d'acció i amb un apartat gràfic molt treballat, han estat veritables encerts per a Naughty Dog, els seus creadors. L'última entrega és Uncharted 4: el desenlace del ladrón i estem davant d'un dels millors jocs per PlayStation 4 (per no dir el millor).

Malgrat l'accidentada producció, amb abandonaments i retards pel mig, Naughty Dog ha creat el videojoc definitiu. El que, en aquests moments, és el millor joc disponible per a l'actual generació de consoles. El protagonista d'Uncharted és l'aventurer i caçatresors Nathan Drake, hereu directe de les aventures del professor Indiana Jones. En aquest sentit, Uncharted es diferencia de molts altres títols pel tractament cinematogràfic del guió. Una muntanya russa de sorpreses i sobresalts que fa que sigui difícil separar el comandament de la consola de les nostres mans. Però, més enllà d'un guió atractiu, el joc destaca pel seu addictiu sistema de joc i un apartat gràfic sense competència.

Com ja ha succeït en anteriors històries, els fantasmes del passat tornen per conduir Nathan Drake a una nova aventura. En aquesta ocasió, de la mà del seu germà gran, Sam, donat per mort molts anys enrere i que torna a la vida per retreure Nathan que l'abandonés. I també per convèncer-lo perquè emprengui amb ell la recerca del tresor de Henry Every.

Every és un famós pirata que va aconseguir escapar amb un botí, un dels més voluminosos de la història, sense deixar enrere cap pista. L'acció comença tres anys després d'Uncharted 3 i reuneix els personatges més emblemàtics de la saga: el seu vell company d'aventures, Victor Sullivan, i Elena Fisher, que ara és la seva dona.

Amb aquesta història, els creadors del joc tenen intenció d'acabar la saga aconseguint un clímax final a l'altura de les expectatives. Ja han declarat que se'n sentirà molt a parlar.

UNCHARTED 4: EL DESENLACE DEL LADRÓN
Distribuïdora: Sony Computer Entertainment Gènere: Acció i aventures Plataformes: Exclusiu PlayStation 4 Edat: +16


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CRÒNICA

The Tyets decreten l’inici d’estiu a Cap Roig

televisió

Desestimada la demanda per plagi contra ‘Eufòria’

Barcelona
CINEMA

La mostra FRONT programa una quinzena de films sobre memòria democràtica

ROQUETES
CINEMA

‘El aspirante’, de Juan Gautier, guanya l’Atlàntida Mallorca Film Fest

Palma de mallorca
LLETRES

La Fira del Llibre d’Ocasió recordarà en una mostra el Papasseit llibreter

BARCELONA

El Mediterranea Festival preveu uns 20.000 assistents a la vuitena edició de dissabte que ve

ROSES

Sílvia Pérez Cruz encetarà el F’Estiu de Calonge i Sant Antoni el dia 5

cALONGE I ST. ANTONI
CRÒNICA

Entre Suzanne i Toquinho amb Camilla

FOTOGRAFIA

Àlex Burgaz fotografia l’evolució de la societat amb més de 20.000 imatges durant 45 anys

BARCELONA