‘Bonart' i l'art sonor a Catalunya
L'art sonor és el tema monogràfic del número 174 de la revista Bonart, que acaba de sortir al carrer. Pilar Parcerisas, Mercè Alsina i Manuel Guerrero analitzen la situació de l'art sonor, especialment a Catalunya. També s'informa exhaustivament de la tasca del grup de música experimental Cabo San Roque i la seva ubicació actual a la Fundació Lluís Coromina de Banyoles.
Bonart presenta un reportatge d'Aina Mercader sobre la Fundació Carmen & Lluís Bassat, que ha manifestat: “Tot el que he guanyat treballant està penjat a les parets.” Bernat Puigdollers explica el desenvolupament del Districte Cultural de l'Hospitalet de Llobregat, que té com a objectiu que la cultura sigui la base del futur. La fira Loop 2016 arriba a la seva consolidació. Fina Duran escriu que en l'edició d'aquest any s'analitzarà la relació entre els vídeos i els films. La fonda mirada de Bruce Davidson és tractada per Anna Carreras. Per la seva banda, Albert Mercadé entrevista Santi Vila, conseller de Cultura de la Generalitat.
Bonart inclou articles d'opinió de Ricard Planas, David G. Torres, Xavier Barral i Altet, Montse Badia, Vicenç Altaió, Luis Antonio de Villena, Arnau Puig, Joan M. Minguet i Roger Subirà, i les seccions de Com exposar en una galeria (Fidel Balaguer), Art i dret (Beatriz Niño), Mercat de l'art (Joan Gil Gregorio) i Biblioteca (Anna Carreras).
Les exposicions més destacades les presenten Núria F. Rius, Natàlia Chocarro Bosom, Lluïsa Sala, Arnau Puig, Ramon Casalé, Eudald Camps i Conxita Oliver.
La revista, que es pot comprar en quioscos i llibreries, recull notícies que han destacat en l'àmbit artístic, així com reportatges sobre la primera exposició de l'Any Casas al Museu del Modernisme, la inauguració de la XX Biennal d'Art Contemporani Català, un record per a Carles Hac Mor i Peio Pascual, i les apostes culturals de Castell-Platja d'Aro.