Torrent institueix un premi especial amb la Carta Pobla com a excusa

Els guardons tenen com a finalitat reconèixer i impulsar les activitats culturals, educatives, científiques i socials

L'Ajuntament de la vila, pensa reconèixer i impulsar el desenvolupament d'activitats culturals, educatives, científiques i socials que tinguen una clara incidència rellevant sobre la societat torrentina. Es per això que ha estat anunciat la creació dels Premis Carta de Poblament després que tots els grups municipals donaren el seu vot favorable al darrer plenari celebrat pel Consistori.

Els guardons pretenen reconèixer el treball dels ciutadans, al temps que potenciaran els estudis i treballs de creació i investigació emmarcats en les categories d'art i lletres, ciència, tecnologia i medi ambient i trajectòria professional i esportiva.

L'acte de lliurament dels guardons es realitzarà el 28 de novembre, data que coincideix amb la que ara fa 761 anys es va atorgar la Carta de Poblament de la ciutat.

En aquesta ocasió i degut a la proximitat de l'entrega, serà el plenari municipal qui acorde les guardonats, però en posteriors convocatòries, hi haurà un jurat de reconegut prestigi, que esbrinarà les propostes que s'hi realitzen pels grups, associacions i entitats públiques o privades fins al 31 de maig de l'any corresponent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.