L'editorial Bromera edita en català «Els llibres de Luca»

Bromera edicions acaba de publicar el llibre de Mikkel Birkegaard, Els llibres de Luca, una obra que, segons els entesos, por canviar per a sempre la manera de pensar en la lectura perquè, amb aquesta edició es descobreix el poder que pot tenir la paraula escrita.

També s'assegura que després de la lectura d'aquesta obra de Birkegaard, el lector no gosarà llegir en un lloc públic, ni escoltar allò que algú altre llig en veu alta.

Els llibres de Luca és la primera novel·la de Mikkel Birkegaard, desenvolupador de sistemes de professió, que ha estat tot un èxit a Dinamarca i a Itàlia. Aquestos són els dos primers països on s'ha publicat, però ara es publica en català i en castellà simultàniament, i prompte estarà disponible en quasi vint llengües.

Es tracta d'un thiller inquietant que manté la persona que el llig passant pàgina rere pàgina amb una història absorbent sobre el poder de la lectura.

L'editorial d'Alzira ha preparat un espai especial a la seua pàgina web, amb un tràiler i un fragment dramatitzat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.