cultura

cultura

concert

Coldplay agafa el relleu d'Adele a Montjuïc

Els britànics Coldplay,en la traca final d'una setmana especialment intensa quant a macroconcerts a Montjuïc, oferiran avui i demà a l'estadi olímpic Lluís Companys els únics xous de presentació a l'Estat del seu setè treball, A head full of dreams. Tot i que les entrades per a tots dos espectacles es van exhaurir en poques hores, aquests últims dies s'han posat més localitats a la venda per reajustaments de producció i, també, per combatre la revenda. S'esperen, per a cadascun dels dos concerts, 55.000 espectadors.

Tot i que Coldplay va visitar habitualment, i en tota mena d'espais, Barcelona en la primera dècada del nou segle, feia gairebé set anys que no hi actuava. Ho tornarà a fer, avui i demà, precedida de dues teloneres (la jove canadenca Alessia Cara, a les 19.00 h, i la londinenca Lianne La Havas, a les 19.45 h) i amb un muntatge espectacular que inclou tres escenaris, llums làsers, pirotècnia i alguns dels recursos tecnològics del Mylo Xyloto Tour, que entre els anys 2011 i 2012 va reunir més de tres milions d'espectadors. Barcelona és la segona parada d'una gira europea que, després de rodar a l'abril per l'Amèrica llatina, va arribar dimarts a Niça, on el grup de Chris Martin va presentar un repertori de 22 cançons, entre les quals vuit d'A head full of dreams i una versió del Heroes de Bowie.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

bcn film fest

Tirar-se els plats pel cap a la Costa Brava

Barcelona
Cinema

Uns dracs amb ADN xinès, australià i europeu

màlaga

Salvat-Papasseit, sempre jove

Barcelona
Margarida Aritzeta
Escriptora, autora de ‘Les dones del lli’

“La lluita i el camí fet per les dones no han estat endebades”

Valls
Drama biogràfic

Radiografia d’una relació tòxica amb un home més gran

Crítica

La recerca de tresors enterrats

Guaita què fan ara
Sèries

La llarga ombra del masclisme seguint el rastre d’un assassí en sèrie

Drama

‘Rosalie’, una dona barbuda contra la societat

animació

‘Hate songs’, ferides que no es curen