cultura

música

Festival

El festival d'estiu d'Alella porta Gossos a actuar entremig de les vinyes

El celler Alta Alella-Cava Privat s'afegeix als promotors, que incorporen actes per al públic familiar

Als jardins de Cal Marquès hi actuarà Mónica Green

Feia temps que es parlava de la incorporació del celler Alta Alella al festival, segons reconeixia ahir el mateix alcalde, Andreu Francisco. “La col·laboració publicoprivada està funcionant i consolidant un festival de petits festivals”, afirmava orgullós l'alcalde. El celler s'afegeix a la llista de promotors privats que els darrers tres anys han anat ampliant l'oferta i els escenaris, que va iniciar el restaurant Els Garrofers amb els Saborasons i el celler Bouquet d'Alella

Ahir es va presentar la programació del festival al nou escenari de les vinyes del celler d'Alta Alella, on actuaran Gossos el 15 de juliol. Hi va assistir un dels seus membres, Oriol Farré, per admirar l'espai a l'aire lliure on presentaran l'espectacle que repassen els seus 22 anys dalt de l'escenari. El celler també aposta pel públic familiar amb un conte teatralitzat a les vinyes.

El tret de sortida serà l'1 de juliol amb la Polifònica Joia d'Alella, amb els alumnes de l'escola de dansa, als jardins de Cal Marquès. El mateix escenari rebrà la cantant Mónica Green i una altra veu com Núria Graham.

Les veus femenines de Maria Rodés i Lu Rois seran la proposta musical del Bouquet d'Alella combinada amb l'oferta gastronòmica del restaurant El Nou Antigó. El festival Saborasons presentarà una nova edició del Banquet de les Paraules, on es fusiona música, poesia i gastronomia. Al mateix escenari dels Garrofers s'hi faran dos espectacles familiars. Les entrades del festival estan a la venda des d'ahir a festivalalella.org i a l'oficina de turisme.

LA XIFRA

14
espectacles, nou actuacions musicals i cinc actes infantils, que es podran veure de l'1 al 23 de juliol

LA FRASE

La col·laboració publicoprivada està funcionant i consolidant un festival de petits festivals
Andreu Francisco
Alcalde d'Alella (ERC)

Música de cambra amb joves intèrprets

El 2010 el festival va incorporar els Músics en residència. Es tracta d'un projecte que cada any porta a Alella músics procedents de diferents països per assajar i interpretar el repertori de música de cambra que s'inclou dins el festival. En aquesta edició homenatjaran el compositor català Enric Granados en el centenari de la seva mort. Destaca la participació dels intèrprets més joves que donaran “carta blanca” al repertori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia