cultura

Un projecte cultural ambiciós

Després de parlar-ne durant molts anys, el 2017 pot ser el moment en què finalment el projecte de Mas Miró acabi convertint-se en una realitat.. “L'any que ve, la voluntat és fer una primera fase d'obertura, tot i que encara no està definit si seria per a tothom o en visites concertades”, afirma l'alcalde Fran Morancho, que també explica que els treballs d'adequació de l'indret avancen després de dècades sense serveis (aigua, electricitat...) ni manteniment.

Un altre avanç dels darrers mesos ha estat el nomenament d'Elena Juncosa com a directora per coordinar i cercar subvencions, una elecció vista de bon ull per tots els integrants del patronat. Després que el projecte no aconseguís subvenció de l'1,5% cultural, Morancho reitera que, en cas que es convoqui enguany, s'hi presentaran de nou.


És la gran oportunitat per afavorir un turisme cultural, familiar, gastronòmic...”, explica Irene Aragonès (ERC), tot i que veu interrogants en la consecució dels fons per portar-lo a terme. En línies generals, l'oposició afirma que disposa de pocs detalls del moment en què es troba el projecte. Mentre la proposta acaba de tirar endavant definitivament, el convergent Chamizo, que defineix el projecte com a “fantàstic” i oportú perquè “pot crear feina”, diu que no entén com la senyalització dels 9 punts de l'actual ruta Miró pel poble es troba feta malbé i sense manteniment. Per la seva banda, Velasco (C's) alerta de la despesa final que pot comportar una iniciativa d'aquestes característiques i Aragonès (FIC) diu que se sent còmode amb el desllorigador que va trobar en l'etapa de Ferran Pellicer com a batlle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia