cultura

Cultura

El Teatre de Bescanó no ofereix pastanagues però sí entrades rebaixades

La nova campanya, que arrencarà el dia 28 de juny, posarà a la venda 1.000 entrades a preu reduït

Adrià Puntí i Ramon Mirabet són els caps de cartell

Des que es van inventar les pastanagues com a mitjà per reduir el preu de les entrades afectades per la pujada de l'IVA cultural, el Teatre de Bescanó no ha deixat mai de muntar campanyes promocionals per apropar el públic a la cultura. Ja parlem de tres anys, temps durant el qual ha aplicat descomptes a més de 8.000 entrades, exhaurint els tiquets de la promoció. I continuant sent fidels a aquesta aposta cultural, un any més endeguen la campanya Qui no corre... vola!, que posa a la venda entrades amb descomptes d'entre un 10 i un 50%.

Per a la temporada que ve, que anirà des del mes d'octubre fins a Nadal, el teatre bescanoní ha programat una quinzena d'obres, deu de les quals formen part d'aquesta campanya amb descomptes especials.

El primer espectacle a pujar el teló serà El test, una obra dirigida per Cristina Clemente i protagonitzada per David Bagés i Dolo Beltran que planteja un gran dilema a l'espectador. Altres peces teatrals que es podran veure aquest any seran Història, de Sixto Paz, amb un relat i uns personatges que remeten l'espectador a la Segona Guerra Mundial (14 d'octubre); La pols, el drama de Llàtzer Garcia (12 de novembre); la comèdia d'Alberto San Juan El rey, amb què parodia la figura de Joan Carles I (25 de novembre), i finalment El bon pare, una tragicomèdia de David Plana.

Pel que fa als concerts, el llistó no decau, al contrari. Per començar fort, Adrià Puntí presentarà el 2 d'octubre l'espectacle Enclusa i un cop de mall, un passeig sonor que va de les cançons d'Umpah-pah al seu últim treball, La clau de girar el taller. Pel 20 de novembre hi ha programat el concert de Ramon Mirabet, que, en el seu retorn a casa després d'una carrera musical a França, oferirà temes del seu disc Home is where the heart is. I el Quartet Mèlt s'encarregarà del concert nadalenc amb el musical Nadal a casa (18 de desembre).

Un llençol d'estels (16 d'octubre) i Gisela y el libro (13 de novembre) són els espectacles destinats al públic infantil i familiar.

Els espectadors que vulguin gaudir de la promoció hauran d'afanyar-se, perquè les primeres vint entrades de cada espectacle seran les que tindran més descompte. Després, els descomptes es van esglaonant.

La venda d'entrades començarà dimarts, 28 de juny (10 h), i finalitzarà el dilluns 4 de juliol a la mateixa hora o fins a exhaurir existències.

LA XIFRA

50
per cent de descompte és el que tindran les primeres 20 entrades de cada espectacle (en total 200).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia