cultura

Un centenar de concerts, a Castelló d'Empúries

Castelló d'Empúries ha programat més de 100 activitats musicals per a aquest estiu. A partir d'aquest cap de setmana de Sant Joan i fins mitjan setembre un centenar activitats musicals animaran carrers i places del municipi amb propostes musicals i culturals, la majoria d'elles gratuïtes. Entre altres, les actuacions musicals més destacades són les de Jordi Savall i Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries (9 i 10 de setembre respectivament), en el marc del Festival Terra de Trobadors; Noa (2 de juliol), Manel (29 de juliol) i Sabor de Gràcia (16 de juliol) dins el Festival Sons del Món; el concert que oferirà Cris Juanico per celebrar el 10è aniversari de la biblioteca Ramon Bordas (9 de juliol), i, ja dins dels actes de la festa major de Sant Llorenç, les de Germà Negre, Oques Grasses, Hotel Cochambre i un Sangtraït Simfònic de caràcter benèfic (repartits entre el 4 i el 8 de setembre).

Com ja és tradició, cada dimecres hi haurà sardanes a la plaça dels Homes. També destaca la continuïtat de Music Estiu, amb una cinquantena de concerts en diferents places i terrasses de bars i restaurants. L'alcalde de Castelló, Salvi Güell, destaca “l'aposta ferma” de l'Ajuntament per la cultura, “tant en quantitat com en qualitat”, segons paraules seves.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia