cultura

CASTELLDEFELS

Rescaten una tortuga que volia niar a la platja

Una tortuga babaua va ser rescatada dimecres passat a la tarda quan intentava niar en plena platja de Castelldefels. L'animal, que presentava una ferida en un ull i diverses laceracions, va ser traslladat al Centre de Recuperació d'Animals Marins (CRAM), on poques hores després va fer una posta de més de cent ous que no va reeixir. Després de fer-li una revisió i les cures pertinents, la tortuga va ser alliberada el dia de Sant Joan.

barcelona

Incendi sense ferits en un edifici en obres

redacció

Un espectacular incendi va obligar a desallotjar ahir al migdia els operaris que treballaven en les obres de conversió de l'antiga seu d'Agrupació Mútua, a la confluència de la Gran Via i Pau Claris, en un hotel. L'incident es va resoldre sense cap ferit.

Rubí

Nou festival musical durant la festa major

Redacció

Rubí inicia avui i fins el 3 de juliol la festa major que té com a novetat l'organització d'un nou festival, el RRandom Festival, que porta a Antonio Orozco, Duncan Dhu, Marlango i Lax'n'busto, entre altres.

barcelona

Robatori per alunissatge

redacció

Uns lladres van encastar ahir a la matinada el seu cotxe a l'aparador de la botiga que la firma Montblanc té al número 99 del passeig de Gràcia de Barcelona. Segons van informar els Mossos d'Esquadra, els fets van passar cap un quart de tres, quan es va disparar l'alarma de l'establiment situat al xamfrà del passeig amb el carrer Rosselló. Ahir no va transcendir si els lladres havien aconseguit endur-se algun article d'una botiga que comercialitza rellotges, plomes i altres articles de gamma alta. Els lladres –que podrien ser fins a cinc- van fugir del lloc amb el mateix cotxe i ara els Mossos treballen per localitzar-los.

SaNT CUGAT DEL VALLÈS

Més de 360 activitats per sis dies de festa

Redacció

El pregó a càrrec de Club Rugby Sant Cugat serà avui l'encarregat de donar el tret de sortida a les vit del vespres a sis dies de festa major al municipi vallesà que oferirà més de 360 activitats per a tots els gustos i públics i que s'encarreguen d'organitzar un centenar d'entitats. En total hi haurà fins a onze escenaris per a desenvolupar-hi els actes, dels quals gairebé un centenar seran actuacions musicals, entre les que destaquen els concerts de Kiko Veneno, Obeses, Aspencat i Judit Neddermann. els grups locals també tindran el seu propi espai amb el Desplaça Jove, que s'ubicarà al parc Ramon Barnils.

D'entre les novetats de l'edició d'enguany hi ha el canvi d'escenari d'una de els activitats amb més assistència, l'arrossada popular, que acollirà fins a 150 equips a la Rambla del Celler. Altres activitats que canvien d'ubicació són la Fira de la Cervesa Artesana, que es trasllada a la Plaça de Barcelona, la Festa Major Alternativa a la Rambla del Celler i el pícnic de l'Estovallada es tornarà a fer al Parc Central. D'entre les activitats més tradicionals destaca el ball tradicional Paga-li Joan, el correfoc dels diables, la trobada de gegants o l'actuació castellera. El cost de la festa gran supera els 350.000 euros i enguany tindrà un altre vegada una aplicació per a mòbils que notificarà als usuaris de les activitats preferides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.