cultura

CULTURA

Mónica Green portarà el seu ‘soul' al festival d'Alella

Mónica Green, una de les veus més potents de la música soul i exmembre del grup The Supremes, actuarà demà al festival d'Alella. Green, que oferirà el concert acompanyada d'una banda ben complerta, rendirà homenatge als èxits més importants de la musica soul, funky, motown i R&B. El concert tindrà lloc a partir de les 10 de la nit als jardins de Cal Marquès.

Avui, però, serà el torn de la Polifònica Joia d'Alella, que torna als escenaris del festival d'estiu i ho fa aquest cop acompanyada de l'Escola de Dansa d'Alella i el conjunt instrumental Vicens Martin Quartet. El repertori de la vetllada començarà amb el Vals de la bella dorment, de Txaikovski, i tot seguit intercalaran peces ballades com You're the one that I want i We go together, de Grease, Dancing queen, Mamma mia i I have a dream, d'Abba, i l'Himne dels pirates, del musical Mar i Cel de la companyia Dagoll Dagom. El concert serà a les 10 de la nit als jardins de Cal Marquès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia