cultura

CULTURA

El Masnou obre les portes als curtmetratges

El festival Fastcurt rep 800 originals

Les projeccions, a la platja d'Ocata

La platja d'Ocata es va estrenar ahir amb les primeres projeccions del festival de curtmetratges Fascurt, un dels més veterans de la comarca, que ja arriba a la catorzena edició i que s'allarga fins dissabte. Les sessions, organitzades per l'associació Akonga, es faran en unes instal·lacions habilitades davant de la guingueta La Canya on, després de gaudir del cinema, es continua amb sessions de DJ locals.

Aquest any, segons els responsables, s'hi han presentat vuit-cents originals, i d'aquests s'han triat els millors, que es reparteixen en les diferents categories d'animació, ficció i Undercurt.

Les sessions comencen a quarts d'onze de la nit i s'allarguen fins a la matinada. El cartell d'aquest any reprodueix la coneguda figura que marca a terra la policia quan hi ha un crim i, amb l'objectiu de promocionar el festival, els organitzadors han convidat tothom a fer-se una foto “fent el mort” i publicar-la a les xarxes socials.

Entre les peces que es projecten destaquen treballs amb cares prou conegudes de l'escena cinematogràfica catalana com Laia Costa a No me quites o Tiger, el primer curtmetratge dirigit per la també actriu Aina Clotet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia