cultura

Munten una galeria d'art en un àtic de Mollerussa

S'hi exposen una quarantena d'obres de l'artista local Montse Tarragona

Una quarantena de quadres de l'artista Montse Tarragona es poden veure, des de l'1 de juliol passat, a la nova galeria d'art Àrtic, de Mollerussa. El nou equipament l'impulsen ella i la resta de socis del Solaç Centre d'Expressió Artística, una escola d'arts plàstiques que tots ells regenten a la ciutat des de fa dotze anys.

L'espai està situat damunt d'una botiga de mobles al carrer Ferrer i Busquets de la capital del Pla d'Urgell, davant del Teatre L'Amistat. Precisament, la majoria de les obres que s'hi exposen es podien veure fins ara a l'interior de l'establiment, ja que formaven part de la seva decoració.

“Vèiem que s'anava omplint la botiga i que a poc a poc hi havia cada cop més gent que venia interessada pels quadres”, explica Montse Tarragona. Davant d'aquesta situació, van decidir condicionar l'àtic del mateix edifici per tal que, aquells qui ho vulguin, els puguin adquirir.

L'emplaçament de la nova galeria és un dels elements que s'han volgut incloure en el nom; Àrtic, que prové de la barreja dels mots art i àtic. “El nostre objectiu és impulsar els artistes lleidatans perquè veiem que, a diferència dels de Barcelona, els toca picar pedra”, hi afegeix Tarragona.

A la varietat de quadres abstractes que ja es poden trobar a la galeria, es preveu incloure, en el futur, escultures i fotografies. “L'espai és obert i, depenent de les necessitats que ens anem trobant, estudiarem noves possibilitats”, manifesta la impulsora de la nova galeria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia