cultura

videojocs

tomàs pardo

Futbol amb cotxes

Rocket League havia passat desapercebut per a jugadors hardcore i ocasionals per un igual. Fins i tot havia estat inclòs en el catàleg de jocs gratuïts de PlayStation Plus sense que l'acollida fos especialment destacada. Quin va ser el detonant que el va catapultar a la fama fins esdevenir el fenomen mundial que és avui? Entre altres motius, la culpa es de YouTube. O més ben dit, els youtubers que van veure la jugabilitat d'aquest petit i addictiu videojoc que combina futbol i pilotatge de cotxes.

Els jugadors que ho van provar de seguida van quedar enganxats a la diversió i ventall de possibilitats que oferia el títol de descàrrega de Psyonix. I el boca-orella va fer la resta. Però el nombre d'usuaris era reduït en comparació amb el boom que va suposar la pujada de gameplays per part de youtubers de tot el món a la famosa web de vídeos. Tot i així, el nombre inicial de jugadors era superior al del seu antecessor, Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars, títol que Psyonix va llançar el 2008 per a PlayStation 3 i que va passar força desapercebut.

El concepte de Rocket League és extremadament senzill, que no simple. A la pantalla tenim dos equips de tres vehicles, una pilota i dues porteries. La gravetat i la nostra habilitat faran la resta. Rocket League parteix d'un concepte simple. I aquesta simplicitat es tradueix en una bona jugabilitat. Que sigui apte per a qualsevol mena de jugadors ha contribuït a l'enorme popularitat del joc. A més, la diversió en línia està garantida. Els reptes entre jugadors són l'essència del joc, tot i que també té la seva part fora de línia.

La versió que ara es comercialitza en format físic afegeix millores davant del títol de descàrrega original, com ara quatre nous vehicles i les seves tres principals expansions: Supersonic Fury, Revenge of the Battle-Cars i Chaos Run. A més té un preu més que competitiu, cosa que el converteix en el videojoc d'aquest estiu. Un títol que ens proporcionarà moltíssimes hores de diversió i al qual podrem allargar la vida jugable durant moltíssim temps.

Rocket League: Collector's Edition
Distribuïdora: 505 Games Gènere: Esports Plataformes: PlayStation 4, Xbox One, PC Edat: +3


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia