cultura

Convocades les bases del 23è Vent de Port

L'associació cultural i recreativa de Tremp La Casa del Sol Naixent ha convocat un any més les bases per participar en la 23a edició del premi de narrativa curta Vent de Port, que es poden consultar en el blog https://ventdeport.wordpress.com. Aquest premi, amb una llarga tradició a les comarques pirinenques i especialment al Pallars Jussà, està dotat econòmicament per l'Ajuntament de Tremp amb 2.100 euros. Com cada any, l'obra guanyadora serà publicada per l'editorial lleidatana Pagès Editors juntament amb els millors treballs escollits pel jurat.

Enguany el jurat estarà format per personalitats de la talla de Jordi Mir, Vicenç Llorca, Ada Castells i Josep Fabà. Enguany, a més, s'hi incorpora Marta Boleda, flamant guanyadora de l'edició del 2015. El termini per presentar els originals s'acaba l'11 de setembre i el veredicte del jurat es donarà a conèixer en un acte que amb gairebé tota probabilitat tindrà lloc durant el primer trimestre de 2017.

Convocat anualment d'ençà del 1994, el Vent de Port s'ha acabat consolidant com un dels premis de narrativa curta de referència al nostre país. Fins a 168 autors d'arreu dels Països Catalans van participar en la passada edició, una mostra de la bona salut del concurs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia