cultura

Sopa de Cabra farà a Roses el concert més massiu de Sons del Món

El festival Sons del Món presentarà dissabte el concert de Sopa de Cabra a la Ciutadella de Roses (22.30 h, 28 euros), per al qual ja s'han venut prop de 3.000 entrades. És l'única actuació de les cinc que falten en què les entrades encara no estan exhaurides, i es preveu que sigui la més multitudinària dels nou anys d'història del festival. Sara Pi, Cris Juanico, Joana Serrat i Manel hi actuaran fins al 30 de juliol.

El concert de Roses serà un dels dos únics que oferirà Sopa de Cabra a les comarques gironines en aquesta gira d'estiu. Amb una escenografia especial, el grup gironí presenta el seu nou disc, Cercles. També servirà de presentació del vi Bona Nit Malparits!, del celler La Vinyeta, que homenatja el grup pel seu 30è aniversari.

Sense cloenda a St. Pere

Sons del Món no es clourà finalment el 5 d'agost a Sant Pere de Rodes, al contrari del que s'havia avançat sense especificar l'artista, quan es va presentar el festival. Promo Arts Music vol estrenar el monestir com a espai del festival el 2017, en la desena edició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia