cultura

solsona

Oberts a propostes per eliminar barreres arquitectòniques a Solsona

L'Ajuntament de Solsona ha obert a la participació ciutadana l'elaboració del pla d'eliminació de barreres arquitectòniques i fa una crida als veïns perquè hi aportin propostes. Hi ha temps fins dimecres vinent, dia 31, quan es tancarà el termini per fer-hi aportacions ciutadanes. Des que es va fer una primera crida, ja s'han recollit una desena de propostes. En la majoria de casos, fan referència a voreres sense rebaixos o amb deficiències, algunes de les quals són en passos de vianants.

Els ciutadans que vulguin participar en la identificació d'indrets de la via pública de Solsona amb barreres arquitectòniques per suprimir poden fer-ho per correu electrònic a [email protected]. Es demana informació del lloc, amb l'adreça precisada al màxim, una frase que argumenti resumidament la necessitat d'intervenir-hi i, si és possible, una fotografia.

Aquestes aportacions s'estudiaran juntament amb les que facin les entitats i escoles, a les quals es va convocar al juny per demanar-los la col·laboració. La voluntat de la regidoria d'Urbanisme és elaborar un pla que estableixi les actuacions que s'han de dur a terme per eliminar progressivament barreres arquitectòniques, amb una priorització i una valoració econòmica. El pressupost municipal que es prepararà aquesta tardor per a l'any que ve inclourà una partida específica destinada a aquest pla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia