cultura

Més de trenta mil persones omplen la platja de Gandia per veure la cavalcada

La renovada desfilada organitzada per Pluja Teatre va ser tot un èxit de públic i crítica.

Els més de 200 actors van recórrer el passeig Marítim de Neptú en una hora i mitja.

La primera representació estiuenca de la Cavalcada dels clàssics de Pluja Teatre «ha estat tot un èxit» segons ha explicat el director del departament de Polítiques Culturals, Antoni Durà. I és que, segons els primers càlculs, més de 30.000 persones es van reunir al passeig Marítim de Neptú per contemplar aquesta nova versió de la desfilada que conta la història del ducat de Gandia.

Des d'una hora abans del començament de l'espectacle, ja hi havia espectadors que anaven ocupant el seu lloc a la primera línia de la façana marítima gandiana, donant un ambient multitudinari que arribaria al seu màxim a les 22.30 hores, quan, amb rigorosa puntualitat, començà la cavalcada, que va tardar en recórrer el passeig al voltant d'una hora i mitja.

La Cavalcada dels clàssics d'ahir diumenge va ser una oportunitat ben aprofitada per demostrar la capacitat organitzativa i la qualitat dels espectacles que es poden produir a Gandia. Amb aquesta, no s'ha desaprofitat l'ocasió per a, fent servir el V Centenari del naixement de Francesc de Borja, oferir una alternativa cultural atractiva per al turista. Per això, es va encetar una campanya informativa en tres idiomes per tal d'atreure els espectadors.

La Cavalcada dels Clàssics tornarà a desfilar pel passeig marítim de Gandia el proper diumenge, 8 d'agost. Una nova cita en què Gandia espera tornar a reunir un gran nombre de veïns i turistes en la façana marítima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia