cultura

CULTURA

L'Ocular dobla l'oferta i exhibeix quaranta curts

El festival de curts de la Selva del Camp, l'Ocular Animat, comença aquesta nit amb l'estrena d'El petit orfe, un curt d'animació de la sèrie Tom i Jerry. El festival ha volgut, d'aquesta manera, retre homenatge als setanta anys de la parella de gat i ratolí més famosa. Va ser creada per William Hanna i Joseph Barbera, dels quals enguany se celebra el centenari del seu naixement. Aquest curt va guanyar l'Oscar el 1948. També compleixen cent anys Les aventures d'en Massagran, de Josep Maria Folch i Torres. El festival recupera alguns dels capítols de la sèrie dedicada al personatge per TV3.

D'altra banda, l'Ocular Animat exhibirà fins divendres quaranta curtmetratges, el doble que l'any passat. S'hi podran veure curts d'animació com ara Dreaming a whole life o La flor carnívora, i de convencionals com Coser i cantar, Perros de presa i El vespre, entre d'altres.

Les projeccions del festival són diàries, a partir de les 10 de la nit al castell de la Selva, que té un aforament per a 180 persones. La dotzena entrega de premis tindrà lloc divendres a la nit, amb un jurat encapçalat per José Carlos Suárez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia