cultura

Del gaspatxo a ‘el valencià'

La quarta edició del Gastromusical del restaurant El Molí de l'Escala es va inaugurar divendres passat amb l'actuació del guitarrista Pedro Javier González i un menú que s'obria amb un gaspatxo de tomàquet de Montserrat. Avui, el Gastromusical continua amb el músic valencià Miquel Gil. Com sempre, hi ha l'opció de sopar abans (21.30h) o assistir només al concert (23h). El menú d'aquesta nit homenatja Miquel Gil amb un arròs socarrat amb marisc; all i pebre de rap i, de postres, ‘el valencià'. Música i productes, amb denominació d'origen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El Danseu converteix un paller de les Piles en un teatre

BARCELONA
Andreu Martín
Novel·lista i guionista de còmics

“Vaig aprendre a llegir amb la col·lecció ‘La Cua de Palla’”

Barcelona
Luz Casal
Cantant

“El més important per a un artista és la sensació de llibertat”

Barcelona
ARTS EN VIU

Caixafòrum programa una vetllada de circ a Casaramona

BARCELONA
ARQUITECTURA

‘Parlaments d’aigua’, la proposta catalana per a la Biennal d’Arquitectura

BARCELONA
ART

L’artista Refik Anadol estrena una quarta obra exclusiva per a la Casa Batlló

BARCELONA
Cultura

Primeres cinc figures de la imatgeria festiva declarades Bé Cultural d’Interès Nacional

Vilafranca del Penedès
Cinema

El cinema Truffaut renova la seva identitat visual corporativa

Girona
Música

Julieta i Mushkaa col·laboraran juntes en un nou tema

barcelona