Arts escèniques

‘Mystike-Le grand cirque’, ‘Brins de Safrà’ i ‘Mort de Riure’, Premis Zirkòlika

Els guardons del circ distingeixen les companyies TQM, Seon, Voël i Anna Confetti, els germans Zavatta i Júlia Campistany

La Fira de circ al carrer de la Bisbal d’Empordà recull el premi a la Millor iniciativa per a la projecció del circ

Mystike-Le grand cirque, Brins de Safrà de Sir Joan i Petita Lu, produïda pel Circ Cric, i Mort de Riure, de Los Galindos, han estat reconeguts aquest dimecres amb els Premis Zirkòlika 2021.

Els guardons s’han lliurat aquest vespre en una gala a la carpa del Circ històric Raluy, al Moll de la Fusta de Barcelona, conduïda per la pallassa Alba Sarraute i amb l’actuació dels artistes premiats a la darrera edició.

També han estat reconeguts l’espectacle d’aeris i acrobàcies VoloV, del col·lectiu TQM-Te Quiero Mucho (millor espectacle de circ de carrer); el número de patins acrobàtics –actualment a las Vegas amb el Cirque du Soleil– dels germans Holler i Kimberly Zavatta (millor número de circ), i la jove artista Júlia Campistany amb It happens (millor artista emergent).

Com a millor espectacle de pallasses s’ha premiat l’espectacle A la fresca, de la companyia Anna Confetti. El millor espectacle de circ de sala ha estat per al muntatge Infinit, de la Companyia Seon. I en la categoria de circ de carrer s’ha atorgat un premi accèssit a l’espectacle Dones d’aigua, projecte reditus, de la companyia Voël.

La Fira de circ al carrer de la Bisbal d’Empordà ha obtingut el premi a la Millor iniciativa per a la projecció del circ i el projecte De tu a tu, del col·lectiu Mur, ha guanyat la segona edició del Premi al Circ Social. A banda, el premi a la Trajectòria ha estat per a la trapezista Graziella Galán, amb més de 40 anys dalt dels escenaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.