Música

Porta Ferrada en fa seixanta

Serrat, Marisa Monte, Leon Bridges i Kings of Convenience, a Sant Feliu

Simple Minds, Jamie Cullum i Kool & The Gang s’han pogut recuperar de l’última edició

Joan Manuel Serrat, en plena gira de comiat dels escenaris, actuarà el divendres 5 d’agost en un escenari que coneix prou bé, el del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, que ahir va avançar alguns noms destacats d’una edició molt especial, la de l’estiu del 2022, que serà la 60a del degà dels festivals catalans en actiu. Altres novetats absolutes del cartell de la Porta Ferrada seran la sempre inquieta cantant, compositora i productora brasilera Marisa Monte, que el dissabte 2 de juliol presentarà a Sant Feliu el seu últim disc, Portas , i una de les grans veus del soul actual amb regust clàssic, el cantant nord-americà Leon Bridges, que el diumenge 7 d’agost actuarà al festival en el marc de la gira de presentació del recent Gold-diggers sound.

El festival, organitzat per l’Ajuntament de Sant Feliu i gestionat per The Project, ha recuperat també tres noms internacionals que no hi van poder actuar finalment l’estiu passat per la pandèmia: Jamie Cullum, el 15 de juliol; Simple Minds, el 23 de juliol, en el marc de la gira 40 years of hits tour, i la banda nord-americana de funk Kool & The Gang, el 13 d’agost. Des de fa unes setmanes, també s’anunciava al web del festival el concert dels noruecs Kings of Convenience, el 17 de juliol. Aquest primer gran avançament de programació es completa amb Sopa de Cabra (12 d’agost), Nathy Peluso (17 d’agost) i Nil Moliner (18 d’agost). Les entrades de tots aquests concerts es posaran a la venda avui a les 12 del migdia.

Serrat: 4 concerts més a Catalunya

Ahir, The Project va anunciar també noves dates de l’última gira de Joan Manuel Serrat , quatre de les quals a Catalunya. A les dues que clouran la gira, els dies 22 i 23 de desembre del 2022, al Palau Sant Jordi –l’últim ja amb les entrades exhaurides–, s’hi han afegit l’esmentat concert de la Porta Ferrada i també altres actuacions al Festival Castell de Peralada (16 de juliol), al Festival Arts d’Estiu de Pineda (7 d’agost) i a Tarragona, el 9 d’agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia