cultura

Tret de sortida de la sisena edició d'Un Livre à la Mer de Cotlliure

S'enceta demà i s'allarga fins diumenge

L'edició d'aquest any es dedica a ‘L'Odissea'

El castell reial tornarà a ser l'escenari d'una nova edició del festival Un Livre à la Mer de Cotlliure del 19 al 22 d'agost. Per la seva sisena edició, el festival proposa com a tema l'evocació de L'Odissea.

Es tracta d'un festival dedicat als amants dels llibres, i també de l'aventura, que inclou lectures, conferències i activitats diverses per a tot tipus de públic.

Hi haurà conferències sobre l'antiga Grècia, amb la presència de Françoise Frontisi Ducroux, Jean-Nicolas Corvisier, Jean Soler, Michel Leroy, Jean Michel Hoerner i Helena Legris; i també les lectures de L'Eneida de Virgili per Cédric Debarbieux; exposicions temàtiques i projeccions de pel·lícules, com Ulisses, de Mario Camerini (1954), amb Anthony Quinn, Kirk Douglas i Silvana Mangano, que es projectarà dissabte i diumenge al Centre Cultural. La música tampoc no hi faltarà: dissabte a la nit, es faran lectures de L'Odissea acompanyades per la flautista Claire Sala i l'arpista Martine Flaisser.

Diumenge, l'escenari principal es trasllada al cementiri, amb lectures de poemes d'Antonio Machado i d'Antonio Herrera. El festival es tanca amb la mainada com a protagonistes. Els alumnes de les escoles de Cotlliure dramatitzaran fragments de L'Odissea, a les sis, a la plaça Caloni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.