Música

Som de Mar, de Manel i Joan Dausà a Boney M i Rosario

El festival lloretenc tindrà lloc del 19 al 27 d’agost, amb Blaumut, Sergio Dalma i Dàmaris Gelabert també al cartell

El Som de Mar, un dels pocs festivals catalans nascuts en plena pandèmia, celebrarà la seva 3a edició del 19 al 27 d’agost, als jardins de Santa Clotilde, com els dos primers anys, però amb un aforament superior –sense restriccions, es passa de 500 a 1.200 localitats– i un espai més ampli destinat a food trucks i serveis de bar i restauració en general. El festival, organitzat per l’Ajuntament de Lloret i U98 Music, va presentar ahir gairebé tota la seva programació en un acte a Barcelona, al qual van assistir l’alcalde, el regidor de Promoció Econòmica i el director del festival, Carles Gilibets.

Som de Mar va anunciar els set concerts ja confirmats, i queden pendents un parell d’actuacions més, una de les quals de caràcter internacional. El concert inaugural anirà a càrrec del quartet barceloní Manel, el divendres 19 d’agost, i el diumenge 21 tindrà lloc l’actuació d’un dels grans noms de la música familiar a Catalunya, Dàmaris Gelabert.

El dilluns 22 d’agost hi actuarà Blaumut, que aquest any publicarà un nou disc amb el segell U98 Music, i el dimarts 23 d’agost Rosario Flores arribarà a Lloret de Mar dins la gira de presentació del seu últim disc, Te lo digo todo y no te digo na. Fa gairebé sis dècades, el 29 d’agost del 1964, la seva mare, Lola Flores, va actuar al Gran Hotel Rosamar de Lloret.

El dimecres 24 hi actuarà Sergio Dalma i el dijous 25 ho farà l’actual formació dels clàssics de la disco music Boney M, amb una de les seves components originals, la jamaicana Liz Mitchell, al capdavant. De moment, l’últim concert anunciat és el de Joan Dausà, el divendres 26 d’agost, però ja hi ha prevista una gran cloenda per al dissabte 27. Les entrades ja són a la venda, a somdemarfestival.com .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia